Z powodu wielu zapytań o związek Stowarzyszenia „Wolne Konopie” z ogłoszonym ostatnimi czasy projektem badawczym „Cannabis House” oświadczamy, że nasza organizacja nie ma związku z powyższym przedsięwzięciem sygnowanym przez Stowarzyszenie „Cannabis House”.

Nie patronujemy tej inicjatywie w żaden sposób, a „podszywanie” się agitatorów Cannabis House pod naszą organizację jest czynem świadczącym o niepoważnych i niecnych zamiarach działaczy tej organizacji. Aktywiści oraz członkowie Stowarzyszenia Wolne Konopie mogą brać prywatnie udział w tej inicjatywie, jednak za oficjalne działania Wolnych Konopi odpowiada zarząd.

Na naszych stronach możecie ujrzeć projekt ustawy Cannabis House – Konopne Kluby Społeczne, który złożyliśmy jako ustawę regulującą status konopi w 2013 roku. Stowarzyszenie Cannabis House obecnie korzysta z tego projektu, gdyż został im on udostępniony przez autora.

Stowarzyszenie na rzecz racjonalnej i efektywnej polityki narkotykowej – Wolne Konopie.

Jakub Gajewski
Latest posts by Jakub Gajewski (see all)
Tags:
0 Komentarzy

Napisz komentarz

*

Sadzić, Palić, Zalegalizować!        |        WolneKonopie.org © 2020  -  Made on blunt. -  underground.

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?

Create Account