Z powodu wielu zapytań o związek Stowarzyszenia “Wolne Konopie” z ogłoszonym ostatnimi czasy projektem badawczym “Cannabis House” oświadczamy, że nasza organizacja nie ma związku z powyższym przedsięwzięciem sygnowanym przez Stowarzyszenie “Cannabis House”.

Nie patronujemy tej inicjatywie w żaden sposób, a “podszywanie” się agitatorów Cannabis House pod naszą organizację jest czynem świadczącym o niepoważnych i niecnych zamiarach działaczy tej organizacji. Aktywiści oraz członkowie Stowarzyszenia Wolne Konopie mogą brać prywatnie udział w tej inicjatywie, jednak za oficjalne działania Wolnych Konopi odpowiada zarząd.

Na naszych stronach możecie ujrzeć projekt ustawy Cannabis House – Konopne Kluby Społeczne, który złożyliśmy jako ustawę regulującą status konopi w 2013 roku. Stowarzyszenie Cannabis House obecnie korzysta z tego projektu, gdyż został im on udostępniony przez autora.

Stowarzyszenie na rzecz racjonalnej i efektywnej polityki narkotykowej – Wolne Konopie.

0 Komentarzy

Napisz komentarz

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

Nie ma nas aktualnie przy komputerze, ale nie krępuj się, napisz do nas!

Wysyłanie
Sadzić, Palić, Zalegalizować!        |        WolneKonopie.org © 2018  -  "Made on blunt." -  underground.

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?

Create Account