Z powodu wielu zapytań o związek Stowarzyszenia “Wolne Konopie” z ogłoszonym ostatnimi czasy projektem badawczym “Cannabis House” oświadczamy, że nasza organizacja nie ma związku z powyższym przedsięwzięciem sygnowanym przez Stowarzyszenie “Cannabis House”.

Nie patronujemy tej inicjatywie w żaden sposób, a “podszywanie” się agitatorów Cannabis House pod naszą organizację jest czynem świadczącym o niepoważnych i niecnych zamiarach działaczy tej organizacji. Aktywiści oraz członkowie Stowarzyszenia Wolne Konopie mogą brać prywatnie udział w tej inicjatywie, jednak za oficjalne działania Wolnych Konopi odpowiada zarząd.

Na naszych stronach możecie ujrzeć projekt ustawy Cannabis House – Konopne Kluby Społeczne, który złożyliśmy jako ustawę regulującą status konopi w 2013 roku. Stowarzyszenie Cannabis House obecnie korzysta z tego projektu, gdyż został im on udostępniony przez autora.

Stowarzyszenie na rzecz racjonalnej i efektywnej polityki narkotykowej – Wolne Konopie.

Jakub Gajewski
Tags:
0 Komentarzy

Napisz komentarz

*

Sadzić, Palić, Zalegalizować!   |    WolneKonopie.org © 2021 - Made on blunt.- underground. BTC: 18RjqnTAyJ4QH3ZZkEjbZEE5MzEoactZ2H ETH: 0xf3f7F9453ea5Ac7eAFdB113bd18e7D6275229d82

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?

Create Account